Ambasadori amerikan ne takim me Rakiqin – “Kosova eshte e pavarur”

Ambasadori amerikan ne takim me Rakiqin – “Kosova eshte e pavarur”

Ambasadori amerikan ne takim me Rakiqin – “Kosova eshte e pavarur”

Ambasadori amerikan ne takim me Rakiqin – “Kosova eshte e pavarur”.Ambasadori amerikan takon Rakiqin, thotē se rikonfirmuan pērkushtimin pēr njē Kosovē tē pavarur.Ambasadori i Shteteve tē Bashkuara nē Kosovē, Jeff Hovenier e ka takuar sot kreun e Listēs Serbe, ministrin pēr Komunitete dhe Kthim, Goran Rakiq.Ambasadori Hovenier tha se me Rakiqin ri,konfirmuan pēr,kushtimin e SHBA-sē pēr njē Kosovē multietnike, sovrane dhe tē pavarur.“Me ministrin Goran Rakiq, rikonfirmuan pēr,kushtimin e SHBA-sē pēr njē Kosovē multietnike, sovrane dhe tē pavarur ku tē gjithē qytetarēt nga çdo komunitet gēzojnē tē drejta tē bara,barta dhe njē zē tē bara,bartē nē avancimin e sē ardhmes evropiane tē Kosovēs”, shkroi ambasadori ame,rikan nē Twitter.Postimi i plote ne vazhdim:

Leave a comment

Your email address will not be published.