Donika Gërvalla e drejton Listën Guxo deri në zgjedhjet e brendshme, flet për koalicionet e mundshme

Donika Gërvalla e drejton Listën Guxo deri në zgjedhjet e brendshme, flet për koalicionet e mundshme

Donika Gërvalla e drejton Listën Guxo deri në zgjedhjet e brendshme, flet për koalicionet e mundshme

Lista Guxo është regjistruar si parti politike në KQZ, ndërsa shpejt do të futet në një proces të brendshëm zgjedhor, për ta zgjedhur kryetarin/kreytaren dhe strukturat tjera udhëheqëse.

Faton Peci nga ky subjekt politik tha se procesi zgjedhor do të fillojë nga nëndegët.
“Pashmangshëm që ne tash do të futemi në një proces të zgjedhjeve të brendshme, duke filluar nga niveli më i ulët, nëndegëve”, tha ai.

Ministri i Bujqësisë tha se i kanë përfshirë format më të mira të garës. Ai u bëri thirrje të gjithë qytetarëve dhe personaliteteve me integritet e kredibilitet që t’i bashkangjiten procesit zgjedhor të kësaj partie.

Leave a comment

Your email address will not be published.