E FUNDIT/ Edi Rama Ne SHBA, Takohet Me Blinken Dhe Kjo Tema Kryesore Ishte…

E FUNDIT/ Edi Rama Ne SHBA, Takohet Me Blinken Dhe Kjo Tema Kryesore Ishte…

E FUNDIT/ Edi Rama Ne SHBA, Takohet Me Blinken Dhe Kjo Tema Kryesore Ishte…

-Rama tē dielēn nē SHBA, takon Blinken dhe merr pjesē nē samitin e OKB-sē.Krye,ministri i Shqipērisē Edi Rama udhēton tē dielēn drejt Shteteve tē Bashkuara tē Ame,rikēs, pēr tē marrē pjesē nē samitin e Kēshillit tē Sigurimit tē OKB-sē, ku Shqipēria pēr,faqēsohet si anētare e pērkohshme.

Nē vizitēn 4 ditore, ēshtē parashikuar dhe njē takim me sekretarin ame,rikan tē shtetit Anthony Blinken, mē 15 shkurt nē Ua,shington.Ky do tē jetē takimi i dytē mes Ramēs dhe Blinken, pas atij tē 13 qershorit 2021, ku u nēn,shkrua dhe marrēveshja pēr rrjetin 5G, shkruan A2.

Pērveç Kēshillit tē Sigurimit dhe takimit me sekretarin e shtetit, kreu i qeverisē shqiptare, do tē zhvillojē takime dhe me zyrtarē tē tjerē pēr tē diskutuar mbi bashkē,punimin e mundshēm ush ta,rak dhe arsimor mes dy vendeve

Leave a comment

Your email address will not be published.