Frikë Nga Lufta Mes Rusisë Dhe Ukrainës, Serbia Bën Hapin E Papritur

Frikë Nga Lufta Mes Rusisë Dhe Ukrainës, Serbia Bën Hapin E Papritur

Frikë Nga Lufta Mes Rusisë Dhe Ukrainës, Serbia Bën Hapin E Papritur

Autoritetet e Serbisë kanë porositur sasi të mëdha ushqimi.Sipas mediave autortietet serbe frikësohen nga një konflikt të mundshëm ushtarak mes Rusisë dhe Ukrainës. Deklaratën e ka bërë Alexandër Vuçiç, duke folur gjatë një debati të drejtpërdrejtë në TV Prva, një media pro-qeveritare.
Ndër të tjera Vuçiç tha se autoritetet porositën 30 milionë kilogramë kripë dhe një milion kilogram bizele dhe fasule, si dhe 30 milionë kilogramë miell dhe qumësht pluhur.

“Në një kohë kur e gjithë bota pret në mënyrë histerike që diçka të ndodhë mes Rusisë dhe Ukrainës, nuk mund të pretendoni se asgjë nuk po ndodh”, tha presidenti serb.

Leave a comment

Your email address will not be published.