Ja 16 vjeçarja nga Skenderaj qe mposhti 145 shtete te botes – Del e para ne garat e Gjeografise

Ja 16 vjeçarja nga Skenderaj qe mposhti 145 shtete te botes – Del e para ne garat e Gjeografise

Ja 16 vjeçarja nga Skenderaj qe mposhti 145 shtete te botes – Del e para ne garat e Gjeografise

Ja 16 vjeçarja nga Skenderaj qe mposhti 145 shtete te botes – Del e para ne garat e Gjeografise.Altina Salihu nga komuna e Skēnderajit, e cila ēshtē nxēnēse e klasēs sē dhjetē ka treguar sukses tē jashtē,zakonshēm nē garat e lēndēs sē gjeografisē.Altina Salihu nga komuna e Skēnderajit, e cila ēshtē nxēnēse e klasēs sē dhjetē ka treguar sukses tē jashtē,zakonshēm nē garat e lēndēs sē gjeo,grafisē.Altina e cila shkollēn fillore e kreu nē Shfmu “Abedin Rexha” nē Turiqec, ka arritur t’i mposhtē 145 shtete, çka se arsimtarēt e saj janē shprehur jashtē,zakonisht krenar, arritje kjo jo vetēm pēr shkollēn, por edhe pēr shtetin e Kosovēs.Ndērsa ajo ēshtē vetēm 16 vjeçare, shkollen fillore te mesme te ulet e pēr,fundoi nē shfmu Abedin Rexha, mësimdhënesit e saj të shkēlqyer si: Xhafer Ademi, Haki Gashi, Halim Abazi, Rrustem Ademi ishin ata qē Altinēn e sollēn nē keto arrit,je.Altina është 16 vjeçare dhe tani vijon mēsimet nē Shfml Hamëz Jashari Skenderaj.

Leave a comment

Your email address will not be published.