Kam Një Super Lajm”/ Rama Zbulon Marrëveshjen E Madhe Me Amerikën…

Kam Një Super Lajm”/ Rama Zbulon Marrëveshjen E Madhe Me Amerikën…

Kam Një Super Lajm”/ Rama Zbulon Marrëveshjen E Madhe Me Amerikën…

Një lajm fantastik për të cilin po punohet prej kohësh”. Kështu e ka komentuar kryeministri Edi Rama ngritjen shtabit të Komandës Speciale të SHBA-së në Shqipëri.
Rama tha se ky zhvillim është shprehje e një bashkëpunimi mes Amerikës dhe Shqipërisë.

“Vendosja e një shtabi në Shqipëri do të sigurojë një ndërveorim më të madh me Ameriken. Shqipëria mbetet një aleat i fortë dhe vendosja e këtij shtabi është krej te natyrshme. Kjo vendndodhje rrit fleksibilitetin, nuk do të ishte e mundur pa mbështetjen e qeverisë shqiptare. Yuri Kim duhet falenderuar për lehtësimin e jashtëzakonshëm që i ka bërë këtij ndërveprimi”, tha Rama.

Leave a comment

Your email address will not be published.