Punonjësit: Katër Ditë Punë Në Javë Na Bëjnë Më Produktivë

Punonjësit: Katër Ditë Punë Në Javë Na Bëjnë Më Produktivë

Punonjësit: Katër Ditë Punë Në Javë Na Bëjnë Më Produktivë

Ndërkohë që shumica e punonjësve i janë rikthyer punës në zyra, shumë kompani po kërkojnë mënyra të reja të punës për të përmirësuar produktivitetin,

ekuilibrin punë-jetë dhe lumturinë e punonjësve të tyre. Një ide për këtë është bërja e punës katër ditë në javë. BBC ka pyetur disa biznese në Angli në lidhje me këtë ndryshim.

IGO4 është një biznes sigurimesh dixhitale me bazë në Peterborough të Anglisë dhe të gjithë punonjësit e tij tani punojnë katër ditë në javë, në vend të pesë ditëve standarde. Kompania i kërkon stafit të punojë një orë shtesë çdo ditë pune për të marrë një ditë shtesë pushimi pa ndryshim në pagë.

Leave a comment

Your email address will not be published.