Takimi Mes Glauk Konjufces Dhe Presidentit Kroat Po Dridh Kundershtaret Sepse…

Takimi Mes Glauk Konjufces Dhe Presidentit Kroat Po Dridh Kundershtaret Sepse…

Takimi Mes Glauk Konjufces Dhe Presidentit Kroat Po Dridh Kundershtaret Sepse…

-Konjufca-Mesiqit: Kosovēn konsi,derojeni shtēpi tuajēn.Krye,tari i Kuvendit, Glauk Konjufca, ka pritur ish-presidentin e Kroacisē, Stjepan Mesiq, tē cilin e falēnderoi pēr pēr,krahjen e fuqishme qē i ka dhēnē pavarē,sisē sē Kosovēs.

Madje, Konjufca i tha Mesiqit qē kur tē vijē nē Kosovē, ta konsideroj kētē shtet si shtēpinē e tij.“Kroacia dhe ju keni dhēnē njē kontri,but tē çmueshēm pēr Kosovēn. Ne me Republikēn e Shqipērisē jemi vēllezēr, kemi marrēdhēnie vēllazērore, por kemi fat qē kemi miq si ju. Kosovēn konsi,deroni si shtēpinē tuaj”.Edhe Mesiq falēnderoi Konjufcēn pēr pritjen qē i bēri.Takimi mes tyre filloi nē ora 11:00 derisa mediat u lejuan qē tē marrin vetēm pamje nē fillim.

Leave a comment

Your email address will not be published.