Zbulohet me ne fund gjithçka – Deshmitari shqiptar: BIA serbe me ofroi banesa, vetura e mijera euro per te deshmuar kunder UÇK-së

Zbulohet me ne fund gjithçka – Deshmitari shqiptar: BIA serbe me ofroi banesa, vetura e mijera euro per te deshmuar kunder UÇK-së

Zbulohet me ne fund gjithçka – Deshmitari shqiptar: BIA serbe me ofroi banesa, vetura e mijera euro per te deshmuar kunder UÇK-së

Zbulohet me ne fund gjithçka – Deshmitari shqiptar: BIA serbe me ofroi banesa, vetura e mijera euro per te deshmuar kunder UÇK-sē.Dēshmitari shqiptar: BIA mē ofroi banesa, vetura e mijēra euro pēr tē dēshmuar kundēr UÇK-sē.Po i sjellim nē kujtesē dy raportime tē vitit 2009, respektivisht intervistēn e njē dēshmitari i cili tregon se agjentēt e BIA-s serbe i kanē ofruar mijēra euro pēr tē dē,shmuar kundēr UÇK-sē.Radio Televizioni i Kosovēs sjell rrēfimin ekskluziv tē dē,shmitarit tē cilit i ishin ofruar shuma tē mēdha parash nē kēmbim tē deklaratēs pēr tē ashtu,quajturēn “Shtē pi e Ver,dhē”. E dēgjuar vetēm nē pro ku,rori, dēshmia e tij sjell detaje tē takimeve me Igor Jucinacin, i dyshuar dhe i a rre,stuar nē qershor tē 2009-tēs, dhe i liruar nē shkurt tē kētij viti nga njē gjy,qtar ndērkombētar.Shtēpia e ver,dhē e qo,rrave Bardh e Zi

Njē dēshmitar ka thēnē pēr RTK se Igor Juçinac, i ka ofruar shuma tē mēdha tē parave qē tē deklarojē rrejshēm ndaj rastit “shtē pia e ver,dhē”, tē cilēn ofertē nuk e ka pranuar dhe se e ka paraqitur nē poI,ici. Dēshmitari ka thēnē se dēshmia e tij kurrē nuk ēshtē marrē parasysh nga pro ku,roria.PoI,icia e Kosovēs kishte a rre,stuar vitin e kaluar Igor Juçinac shtetas i Kosovēs (1976), Milutin Radanoviç shtetas i Serbisē (1957), Predrag Zheljkoviç, shtetas i Serbisē (1976) , nēn dyshimin se kanē kryer vepra kjrim,inaIe, duke ofruar shuma tē mēdha parash, mē shumē se 100 mijē euro pēr tē gjithē ata qē bēhen dē,shmitarē tē aferēs rreth te ashtuquajtures “Shte pia e ver,dhe”. Por tē a rre,stuarit, janē liruar gjatē vitit 2010 nga njē gjy,katēs ndēr,kombētar, me arsyetimin se nuk ka prova tē mjaftueshme nē a ku,zēn ndaj tē dyshuarve.Dēshmitari i RTK-sē deklaroi se nē takim Igori i ka thēnē se ”kanē tē bējnē me njē biznes qē do tē pērfitojnē shumē, dhe e ka pyetur se pēr çfarē biznesi bēhet fjalē, Igori i ēshtē pērgjigjur se vinē disa persona nga Beogradi, qē tē kērkojnē njē deklaratē nga ai, dhe duhet tē thotē atē qē tē thonē ata, pamarre para,sysh nēse di diçka apo nuk di, dhe i ka pērmendur “shtē pinē e ver,dhē”, tē cilēn fjalē thotē se e ka dēgjuar pēr herē tē parē nga ai”.Dēshmitari pohoi se sē pari i ka ofruar 30 mijē euro pēr deklaratēn e rrejshme, herēn e dytē 70 mijē dhe herēn e tretē 100 mijē euro, tē cilat para nuk i ka pranuar.Ne vazhdim tregimi i plote:

Leave a comment

Your email address will not be published.