Bajqinovci: Asnjë Skandal Dhe Asnjë Rast Korruptiv I Qeverisë Kurti Për 12 Muaj

Bajqinovci: Asnjë Skandal Dhe Asnjë Rast Korruptiv I Qeverisë Kurti Për 12 Muaj

Bajqinovci: Asnjë Skandal Dhe Asnjë Rast Korruptiv I Qeverisë Kurti Për 12 Muaj

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Mefail Bajqinovci thotë se për këto dhjetë muaj qeverisje Qeveria Kurti ka pasur suksese të mëdha dhe asnjë aferë.
Bajqinovci thotë se ndër sukseset më të mëdha të Qeverisë Kurti gjatë vitit të parë ka qenë menaxhimi i pandemisë.

Deputeti i shumicës parlamentare thotë se raporti i Transparency International tregon se Qeveria është e pastër nga skandalet dhe korrupsioni.

Matja e percepsionit bëhet në bazë të skandaleve që ndodhin. Për 12 muaj nuk e kemi asnjë skandal. Për 12 muaj nuk e kemi asnjë rast korruptiv”, tha ai në rtv dukagjini.

Deputeti i LVV-së ka folur edhe për numrin e madh të aplikuesve në ambasadat e huaja.

Leave a comment

Your email address will not be published.