E FUNDIT/ Ja ligji i ri i pagave nga Qeveria Kurti per tu habitur

E FUNDIT/ Ja ligji i ri i pagave nga Qeveria Kurti per tu habitur

E FUNDIT/ Ja ligji i ri i pagave nga Qeveria Kurti per tu habitur

E FUNDIT/ Ja ligji i ri i pagave nga Qeveria Kurti per tu habitur.Nga presidentja me 2400 euro, te ush ta,ri i FSK-sē me 480 euro – Kēto do tē jenē pagat me ligj tē ri.Me Ligjin e ri tē pagave, shefja e shtetit do ta ketē pagēn mē tē lartē prej 2400 eurove. Krye,ministri dhe kryetari i Kuvendit do tē paguhen njējtē 2280 euro.2 mijē e 280 euro do ta ketē pagēn edhe kryetari i Gjy,katēs Kushtetuese, ndērkaq nga 2 mijē e 220 euro do tē paguhen kryetari i Gjy,katēs Supreme dhe kryepro,kurori i Shtetit.Deputeti i Kuvendit do tē paguhen 1920 euro aq sa ministri nē qeveri, ndērkaq shefi i Stafit tē Presidencēs do ta ketē pagēn 1560 euro.Zēvendēsministri do tē paguhet 1512 euro, koman,danti i FSK-sē 1848 euro, kurse mjeku specialist 1212 euro.Rritje tē pagēs do tē ketē edhe pēr kryetarēt e komunave tē cilēt do tē paguhen 1560 euro.Pro,fesori i rregullt do ta ketē pagēn 1488 euro ndērkaq zjarrfi,kēsit 625 euro.Pagat mē tē ulēta do tē jenē pēr mēsime dhēnēsit nē shkollat e mesme tē cilēt do tē paguhen 588 euro, poI,ici i Kosovēs do tē paguhet 504 euro, kurse ush ta,ri i FSK-sē 480 euro.

Leave a comment

Your email address will not be published.