Putin Nuk Është Europian, Spartak Ngjela: Do Ta VRASlN Ose Do Ta Rrëzojnë Nën Arrest

Putin Nuk Është Europian, Spartak Ngjela: Do Ta VRASlN Ose Do Ta Rrëzojnë Nën Arrest

Putin Nuk Është Europian, Spartak Ngjela: Do Ta VRASlN Ose Do Ta Rrëzojnë Nën Arrest

Avokati Spartak Ngjela ka bërë një parashikim mbi karrierën politike, por edhe fatin fizik të Vladimir Putinit nëse ai vendos që të pushtojë Ukrainën.

Në një status në Facebook, Ngjela shkruans e nëse e bën këtë, Putinin ose do ta arrestojnë ose do ta vrasln vetë mbështësit e tij, pasi një Iuftë me Ukrainën do ta shkatërronte Rusinë.

“Një Iuftë me Ukrainën, shkatërron Rusinë. Këtë e di tani çdo mendje e kthjellët në politikën e lartë ruse dhe në rangjet e larta të ushtrisë ruse.

Atëherë?

Shumë e qartë: nëse Putini do të shpallë Iuftë për pushtimin e Ukrainës; ata që duan ta ruajnë Rusinë nga shkatërrim i kësaj Iufte, ose do ta rrëzojnë nën arrest, ose do të vrasln Putinin.

Këtë shembull na i kanë dhënë historitë e kësaj forme të vetëshkatërrimit të një kombi, kur është fjala për elitat ushtarake”, shkruan Ngjela.

Leave a comment

Your email address will not be published.