Putin përmend Kosovën në takimin e tij të fundit për qetësimin e situatës me Ukrainën – Ja cila është arsyeja e përmendjes së Kosovës

Putin përmend Kosovën në takimin e tij të fundit për qetësimin e situatës me Ukrainën – Ja cila është arsyeja e përmendjes së Kosovës

Putin përmend Kosovën në takimin e tij të fundit për qetësimin e situatës me Ukrainën – Ja cila është arsyeja e përmendjes së Kosovës

Putin pērmend Kosovēn nē takimin e tij tē fundit pēr qetēsimin e situatēs me Ukrainēn – Ja cila ēshtē arsyeja e pērmendjes sē Kosovēs.Kosova temē nē Moskē – Scholz: Ne ndalēm gje no,ci din, Putin: Ju b 0m,ba rdu,at Beogradin.Kancelari i Gjermanisē, Olaf Scholz, i ka reaguar ash,pēr presidentit tē Rusisē, Vladimir Putin, gjatē konferencēs sē pēr,bashkēt pēr media nē Moskē.Putin, paraprakisht tha se “ Ne ishim dēshmitar tē njē Iuf,te nē Evropē dhe kjo ēshtē Iuf,ta e udhē,hequr nga NATO kundēr Jugosllavisē, nēpērmjet njē operacioni ush ta,rak me suI,me me ra ke,ta e b0 m,ba qē e suI,muan njērin nga krye,qytetet e Evropēs, Beogradin pra. Ky ēshtē njē rast shumē i keq”.“Nē Jugosllavi kishim njē rre,zik tjetēr e ai ēshtē rre,ziku i gje no,c id,it dhe kjo duhej tē para,ndalohej .Jam i lumtur qē ndērkohē kemi zhvillime paqēsore dhe vendet e Ballkanit Perēndimor secili ka perspektivēn e vetē nē drejtim tē Bashkimit Evro,pian .Kjo ēshtē shenjē e mirē”, shtoi Scholz, njofton Klankosova.tv.Aleanca veri-atlantike NA,TO, b0 m,ba rdo,i caqet serbo-jugosllave pēr 73 ditē nē vitin 1999, pēr ti dhēnē fund spas,trimit-etnik tē Kosovēs qē po bēhej nga Serbia.

Leave a comment

Your email address will not be published.