A Duhet Vendosur BIica Nëpër Rrugët E Kosovës?

A Duhet Vendosur BIica Nëpër Rrugët E Kosovës?

A Duhet Vendosur BIica Nëpër Rrugët E Kosovës?

Te gjithe jemi duke e pare se kemi qdo dit ak sidente me fat alitet e sidomos gjat festave te fund viteit.

Por edhe gjat veres kemi hu mbur shum njerez, sepse shpejtesia e madhe eshte duke u prakitkuar shum tek ne ne kosove, ne si institucion kemi shprendare gjoba per senzibilizimin e qytetareve, por as ato nuk po kan efektin e madh.

Ne te gjithe vendet e zhvilluara ata kan vendosur blicin per te zvogluar aks sindetet dhe po thuajse ka fu nksionuar, dhe ne e kemi e kemi prop ozuar qe ta vendosum bli cin neper kosove dhe shpresojme qe ta kete efektin e vet ne paran dalimin e shpejtesise se vetuarave.

Leave a comment

Your email address will not be published.