BAC U KRY – Bashkim Jashari nipi i Adem Jasharit pranoi nje leter urimi nga komandanti i trupave te Amerikes

BAC U KRY – Bashkim Jashari nipi i Adem Jasharit pranoi nje leter urimi nga komandanti i trupave te Amerikes

BAC U KRY – Bashkim Jashari nipi i Adem Jasharit pranoi nje leter urimi nga komandanti i trupave te Amerikes

BAC U KRY – Bashkim Jashari nipi i Adem Jasharit pranoi nje leter urimi nga komandanti i trupave te Amerikes.Gjeneral Jashari pranoi letēr urimin pēr Ditēn e Pavarēsisē nga ush ta,raku mē i lartē amerikan, Gjeneral Milley.Komandanti i FSK-sē, gjenerallejtēnant Bashkim Jashari, nē vigjilje tē Ditēs sē Pavarēsisē, ka pranuar letēr urim nga ush ta,raku mē i lartē amerikan, respektivisht, nga kryetari i shefave tē Shtabit tē Pērbashkēt tē Forcave tē Ar ma,tosura tē SHBA-sē, Gjeneral me katēr yje, Mark Milley.“Ush tri,a e SHBA-sē vlerēson bashkēpunimin dhe miqēsinē midis forcave tona tē sigurisē dhe kontributet tuaja tē rēndēsishme pēr paqen dhe stabilitetin, ndērsa pērparoni pērgjatē planit tuaj 10-vjeçar tē tranzicionit”, thuhet nē njoftim.Nē letrēn zyrtare thuhet:

I nderuar Gjeneral Jashari,
Urime juve dhe pjesētarēve tē Forcēs sē Sigurisē sē Kosovēs pēr festēn e Ditēs sē Pavarēsisē.
Nē kētē pērvjetor tē veçantē, lavdēroj pēr,parimin qē keni bērē gjatē tranzicionit nē forcē mbrojtēse territoriale multietnike.
Ju inkurajojmē qē tē vazhdoni me pēr,kushtimin tuaj pēr tē krijuar njē forcē qē mbron tē gjithē qytetarēt e Kosovēs.
Ush tri,a e SHBA-sē vlerēson bashkēpunimin dhe miqēsinē midis forcave tona tē sigurisē dhe kontributet tuaja tē rēndēsishme pēr paqen dhe stabilitetin, ndērsa pēr,paroni pērgjatē planit tuaj 10-vjeçar tē tranzicionit.
Urimet mē tē mira nē kētē rast tē veçantē.
Sinqerisht,
MARK A. MILLEY
Gjeneral, Ush tri,a Amerikane.

Leave a comment

Your email address will not be published.