E fundit: Propozohet qe nga trusti te tërhiqen perseri 20%-30% te kursimeve!A PAJTOHENI?

E fundit: Propozohet qe nga trusti te tërhiqen perseri 20%-30% te kursimeve!A PAJTOHENI?

E fundit: Propozohet qe nga trusti te tërhiqen perseri 20%-30% te kursimeve!A PAJTOHENI?

Sipas një burimi të besueshëm mbrenda kabinetit të Kryeministrit Kurti, Qeveria e Kosovës është duke përgaditur pako financiare që t’iu dilet në ndihmë qytetarëve të Kosovës me qëllim të përballimit t’rritjes së çmimeve.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE V0T0

Rritja e çmimeve në nivel global, sidomos për artikujt elementar, që është duke ndodhur, ka përfshi në mas të madhe edhe Kosovën.Kosova, edhe ashtu në nivel të ulët ekonomik, kjo ngritje e çmimeve ka filluar të ndihet me të madhe në xhepin e qytetarit, ku do të jetë e vështirë të përballohet kjo situatë.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE V0T0

Qeveria e Kosovës, nën udhëheqjen e Kryeministrit Kurti, duke pare situatën që do të rëndohet edhe më shumë, është duke shqyrtuar mundësinë, që përmes Trustit Pensional të Kosovës, t’iu mundësoj qytetarëve të tërheqin një sasi të hollave që i kanë të grumbulluara në këtë fond. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE V0T0

Leave a comment

Your email address will not be published.