E FUNDIT/ Vjen lajmi madheshtor per Kosoven nga mbreteresha Elizabeth – Po dridhen serbet

E FUNDIT/ Vjen lajmi madheshtor per Kosoven nga mbreteresha Elizabeth – Po dridhen serbet

E FUNDIT/ Vjen lajmi madheshtor per Kosoven nga mbreteresha Elizabeth – Po dridhen serbet

E FUNDIT/ Vjen lajmi madheshtor per Kosoven nga mbreteresha Elizabeth – Po dridhen serbet.Mbretēresha Elizabeth uron pēr pavarē,sinē e Kosovēs.Presidentja e Republikēs sē Kosovēs, Vjosa Osmani, me rastin e 17 Shkurtit, ditēs sē pavarē,sisē sē shtetit, ka pranuar telegram urimi nga Lartmadhēria e Saj, Mbretēresha e Britanisē sē Madhe, Elizabeth R.“Me rastin e festēs sē rēn,dēsishme tē ditēs suaj tē pavarēsisē, dua ta pēr,gēzoj Shkēlqesinē Tuaj dhe t’ia dērgoj urimet e mia popullit tē Kosovēs. Ndērsa i kapēr,cejmē sfidat globale shēndetēsore sē bashku, me vendosmēri dhe kēmbē,ngulje, uroj qē tē kemi periudha mē tē mira nē tē ardhmen”, thuhet nē telegramin e Mbretēreshēs Elizabeth.Ndērkaq Presidentja Osmani ka falēnderuar Mbretēreshēn Elizabeth dhe ka potencuar se Mbretēria e Bashkuar ēshtē aleat stra,tegjik i Kosovēs dhe e ka mbēshtetur vendin tonē jo vetēm nē procesin e arrit,jes sē lirisē, por edhe nē procesin e shtet,ndērtimit.

Leave a comment

Your email address will not be published.