E PAPRITUR / Vjosa Osmani vitin e kaluar politikanja me e votuar ne histori te Kosoves,por ja sa e pelqejne Qytetaret sot

E PAPRITUR / Vjosa Osmani vitin e kaluar politikanja me e votuar ne histori te Kosoves,por ja sa e pelqejne Qytetaret sot

E PAPRITUR / Vjosa Osmani vitin e kaluar politikanja me e votuar ne histori te Kosoves,por ja sa e pelqejne Qytetaret sot

Një vit pas zgjedhjeve parlamentare, emisioni ‘Rubikon’ në Klan Kosova solli të dh,ënat e hul,um,tim,it të opinionit pu,blik të re,aliz,uar nga PIPOS.Kryeministri Albin Kurti është politikani më i pëlqyer i zgjedhur nga 28.9% të qytetarëve të an,ke,tuar. Kryetari i LDK-së, Lumir Abdixhiku është i dyti me 18.6%, ndërsa kryetari i PDK-së, Memli Krasniqi i treti me 13.3%.Presidentja Vjosa Osmani është zgjedhur nga 7.3%, Ramush Haradinaj 6.2%, Fatmir Limaj me 1.5%, Behgjet Pacolli me 0.5%.9.1% e të an,ketu,a,rve men,doj,në se dikush tjetër është poli,tik,ani më i pë,lqye,r dhe jo të mës,ipër,mit, 8.7% mendojnë se është dikush tjetër dhe jo nga emrat e lartpërmendur ndërsa 5.9% kanë ref,uzu,ar të për,gj,igj,en

Leave a comment

Your email address will not be published.