Frika Nga Pushtimi Rus! SuIm Kibernetik Ndaj Bankave Të Ukrainës, Bie Edhe Faqja E Ministrisë Së Mbrojtjes

Frika Nga Pushtimi Rus! SuIm Kibernetik Ndaj Bankave Të Ukrainës, Bie Edhe Faqja E Ministrisë Së Mbrojtjes

Frika Nga Pushtimi Rus! SuIm Kibernetik Ndaj Bankave Të Ukrainës, Bie Edhe Faqja E Ministrisë Së Mbrojtjes

Ekspertë të sigurisë së Ukrainës raportojnë se disa nga bankat e vendit kanë rënë pre e një suImi kibernetik.
PrivatBank dhe Oschadbank janë prekur nga suImi, ndërsa edhe uebfaqja e Ministrisë së Mbrojtjes së vendit gjithashtu raportohet se ka rënë.
SuImi vjen mes frikës, se një suIm kibernetik rus mund t’i paraprijë një pushtimi të mundshëm të Ukrainës.
Uebsajtet për Oschadbank dhe Ministrinë e Mbrojtjes të Ukrainës nuk funksionuan kur The Mirror u përpoq të hynte në to këtë pasdite.

Qendra për Komunikime Strategjike dhe Siguri të Informacionit të Ukrainës, e njohur si Qendra Stratcom, konfirmoi se aplikacioni PrivatBank nuk funksionon për disa përdorues.

Leave a comment

Your email address will not be published.