Milaim Zeka shpalos biseden me Ali Ahmetin, tregon qe ai po rrenqethej nga kjo gje

Milaim Zeka shpalos biseden me Ali Ahmetin, tregon qe ai po rrenqethej nga kjo gje

Milaim Zeka shpalos biseden me Ali Ahmetin, tregon qe ai po rrenqethej nga kjo gje

Milaim Zeka shpalos biseden me Ali Ahmetin, tregon qe ai po rrenqethej nga kjo gje.Biseda e Milaim Zekēs me Ali Ahmetin: Dikush don tē ma lē ko,pilin te dera, po rrenqethej.Gazetari Milaim Zeka, qē ka qēndruar disa ditē nē Kumanovē, nē njē postim nē Facebook pēr,shkruan ato qē ai i cilēson si prapa,skena tē ‘rast,it’ nē Kumanovē. Ai disa dite qendroi ne Kumanove pas ‘rastit’ te Kumano,ves ku dhe tregon per biseden e tij qe beri me kreun e “pozites shqiptare” BDI-se Ali Ahemti.Postimin nē profilin e tij nē Facebook, ku pēr,folēt biseda e tij me kreun e BDI-sē, Ali Ahmetin, mund ta lexoni tē plotē mē poshtē.

Leave a comment

Your email address will not be published.