Nga Presidentja Me 2400 Euro, Tek Ushtari I FSK-Së Me 480 Euro – Sa Do Të Jenë Pagat Me Ligjin E Ri

Nga Presidentja Me 2400 Euro, Tek Ushtari I FSK-Së Me 480 Euro – Sa Do Të Jenë Pagat Me Ligjin E Ri

Nga Presidentja Me 2400 Euro, Tek Ushtari I FSK-Së Me 480 Euro – Sa Do Të Jenë Pagat Me Ligjin E Ri

2 mijë e 280 euro do ta ketë pagën edhe kryetari i Gjykatës Kushtetuese, ndërkaq nga 2 mijë e 220 euro do të paguhen kryetari i Gjykatës Supreme dhe kryeprokurori i Shtetit.

Deputeti i Kuvendit do të paguhet 1920 euro aq sa ministri i qeverisë, ndërkaq shefi i Stafit të Presidencës do ta ketë pagën 1560 euro.

Zëvendësministri do të paguhet 1512 euro, komandanti i FSK-së 1848 euro, kurse mjeku specialist 1212 euro.
Rritje të pagës do të ketë edhe për kryetarët e komunave të cilët do të paguhen 1560 euro.

Leave a comment

Your email address will not be published.