Albin Kurti ne dite feste ka zgjedhur qe te flase per mediat – Ja goditja qe Albin Kurti e beri, nuk e priste askush

Albin Kurti ne dite feste ka zgjedhur qe te flase per mediat – Ja goditja qe Albin Kurti e beri, nuk e priste askush

Albin Kurti ne dite feste ka zgjedhur qe te flase per mediat – Ja goditja qe Albin Kurti e beri, nuk e priste askush

Albin Kurti ne dite feste ka zgjedhur qe te flase per mediat – Ja goditja qe Albin Kurti e beri, nuk e priste askush.Tērē vitin i suI,mojnē, Kurti zgjedh qē pēr 14 vjetor tē flasē pēr lirinē e mediave.Krye,ministri i vendit, Albin Kurti, edhe nē 14 vjetorin e Pavarēsisē sē Kosovēs ka zgjedhur qē tē flasē edhe pēr lirin e mediave.Kryeministri i Kosovēs, Albin Kurti ka deklaruar se ēshtē detyrē e Qeverisē qē punēt t’i bējē nē dritēn e diellit e tē rrisē transparencēn.Por sipas tij Qeveria e vetme nuk mund tē ruajē demokracinē nga dezin,formata.

Nē shēnimin e 14 vjetorit tē Pavarēsisē sē Kosovēs, Kurti zgjodhi qē tē flasē pēr transparencēn, Qeverinē, por edhe mediat.“Kjo ēshtē detyrē e tē gjithēve, njerēzit siç dezin,formojnē edhe rrēnojnē. Dezinformatat janē kērcēnim direkt ndaj demokracisē sepse dē,mtojnē realitetin.. Kēto dezinfomata shpesh vijnē nga tē huaj e akterē qē dēshirojnē dobēsimin e shtetit dhe demokracisē tonē.Duhet tē jemi tē vēmendshme qē tē gjithē. Ne jemi shtet demokratik, Kushtetuta jonē mbron lirinē e shpreh,jes dhe fjalēn e lirē siç mbron lirinē e tē drejtēn e tubimit dhe pro tes,tēs. Si krye,ministēr e kuptoj dhe pranoj se njerēzit do tē thonē lloj lloj gjērash çdo ditē pēr mua e unē do tē mbrojē tē drejtēn e tyre pēr ta bērē kētē, sepse Iuf,ta jonē pēr liri nuk ishte vetēm pēr tu çliruar nga oku,pimi, por pēr tē jetuar tē lirē”, tha Kurti, shkruan lajmi.net.Tutje ai tha se pēr tē ecur pērpara na duhet njē mendim praktik e jo kritik.“Duhet tē pajtohemi e tē gjejmē konsensus pēr gjērat mē bazike, ēshtē unitet qē nuk pamundēson kri,tikēn dhe kritikē qē nuk kalēron mbi unitetin. Jeta ēshtē praktike edhe nē kushte kritike, Qeverisja poashtu. Bashkē ia dalim, sepse jemi bashkē pēr secilin qē ēshtē”, shtoi Kurti.

Leave a comment

Your email address will not be published.