Emocione të mëdha | Vëllai i dëshmorit ka dy fjalë për Albin Kurtin dhe Vjosën…Ajo qe u fol po hallakat vendin

Emocione të mëdha | Vëllai i dëshmorit ka dy fjalë për Albin Kurtin dhe Vjosën…Ajo qe u fol po hallakat vendin

Emocione të mëdha | Vëllai i dëshmorit ka dy fjalë për Albin Kurtin dhe Vjosën…Ajo qe u fol po hallakat vendin

Emocione të mëdhaja | Vëllai i dëshmorit ka dy fjalë për Albin Kurtin dhe Vjosën…Ajo qe u fol po hallakat vendin.Kryeministri Albin Kurti, presidentja Vjosa Osmani dhe Kryeparlamentari Glauk Konjufca kanë bërë sot homazhe te va.rre.zat e dëshmorëve në Velani.Aty, një qytetar i cili është vëllai i një prej dëshmorëve në Velani, i është drejtuar Kurtit me fjalët që kishte thënë dikur për përmendoret e dëshmorëve.“Dy llafe i kam. Ju kam prit qe 16 vjet. Të vetmit që e kanë kry obligimin, po i citoj fjalët tuaja, janë dëshmorë, ne ia kemi borxh tërë jetën. Do var re i kanë ndreqë, do s’i kanë ndreqë.

Qeveritë e deritashme na kanë premtuar e na kanë rr ejtë çdo ditë, po i citoj fjalët që i ke thënë, “ju edhe në tendera të dëshmorëve vid hn i, sepse jeni ha jna klasik tipik”.Disa va rre janë të gurit, disa janë kështu qysh janë”, ka deklaruar Vellai i deshmorit drejtuar Albin Kurtit.Kryeministri Albin Kurti, ka thënë se dëshmorët e kryeqytetit luf tu an për lirinë dhe ranë he roik isht që të ngritet kauza e shqiptarëve dhe më pas të vijë çlirimi, liria dhe pavarësia.Ai këto i deklaroi gjatë h omazheve që bëri me Presidenten Vjosa Osmani dhe kryetarin e Kuvendit, Glauk Konjufca.“Bëmë nderime tek var re t e dëshmorëve të kryeqytetit, të cilët l uftu an për liri dhe ranë heroikisht që të ngritet kauza jonë dhe më pas të vijë çlirimi, liria dhe pavarësia”.“Andaj, ne kthehemi dhe rikthehemi në këto vende në mënyrë që t’i kujtojmë ata dhe t’ia përkujtojmë vetes çmimin e madh që kemi paguar me gja kun e popullit për lirinë dhe pavarësinë që e kemi sot”.“Por, në të njëjtën kohë për të përkujtuar ama netet dhe idealet e tyre për progres, barazi, mirëqenie që nuk e përjashton asnjë njeri”, ka thënë Albin Kurt

Leave a comment

Your email address will not be published.