Ja fjalet e djalit te ish presidentit Hashim Thaçi per pavaresine e Kosoves “Bab…”

Ja fjalet e djalit te ish presidentit Hashim Thaçi per pavaresine e Kosoves “Bab…”

Ja fjalet e djalit te ish presidentit Hashim Thaçi per pavaresine e Kosoves “Bab…”

Ja fjalet e djalit te ish presidentit Hashim Thaçi per pavaresine e Kosoves “Bab…”.Djali i Thaçit: Bab, sot e kēsaj dite mē ndalet zemra kur tē shoh duke shpallē Kosovēn shtet.Endrit Thaçi, djali i ish-presidentit Hashim Thaçi ka uruar 14 vjetorin e Pavarē,sisē sē Kosovēs.Djali i Thaçit thotē se sot e sot e kēsaj dite i ndalet zemra kur e sheh ish-pre,sidentin Thaçi duke shpallur Kosovēn shtet.Nē njē Story tē publikuar nē profil,in e tij nē Instagram, Endriti e falēn,deron Thaçin dhe shokēt e babait tē tij pēr liri e pavarēsi.Postimi i tij i plotē ne vazhdim:

Leave a comment

Your email address will not be published.