Albin Kurti udhetim ne Gjermani – Mesohet se cila eshte arsyeja e ketij udhetimit te Kryeminstrit

Albin Kurti udhetim ne Gjermani – Mesohet se cila eshte arsyeja e ketij udhetimit te Kryeminstrit

Albin Kurti udhetim ne Gjermani – Mesohet se cila eshte arsyeja e ketij udhetimit te Kryeminstrit

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti do të udhëtojë sot për në Gjermani.Ai do të marrë pjesë në Konferencën e Si,gurisë atje (Mun,ich Se,cur,ity Confe,rence).Kurti do të jetë i shoqëruar nga ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla.Njof,timi i plotë:Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti sot udhëton për në Mynih të Gjermanisë për të marrë pjesë në Kon,feren,cën e Sigu,risë atje (Mun,ich Sec,urity Co,nferen,ce). I shoqëruar nga zëvendëskryeministrja, njëherit ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, kryeministri Kurti do të qëndrojë atje për tri ditë gj,atë të ci,lave do të zhvillojë takime të ndrys,hme bil,ater,ale.

Leave a comment

Your email address will not be published.