FAKT INTERESANT/ Himni i Kosoves kishte nje tekst – Keto jane vargjet

FAKT INTERESANT/ Himni i Kosoves kishte nje tekst – Keto jane vargjet

FAKT INTERESANT/ Himni i Kosoves kishte nje tekst – Keto jane vargjet

FAKT INTERESANT/ Himni i Kosoves kishte nje tekst – Keto jane vargjet.Himni i Kosovēs kishte njē tekst, kēto janē var,gjet.Himni i Kosovēs sot inter,pretohet pa tekst, por nē fillim, e kishte njē tē tillē. Kur u pro,pozua melodia nga autori Mendi Mengjiqi, e cila pērdoret edhe tani, kēnga kishte edhe var,gje, pērcjell Demokracia.com.Megjithatē, pēr shkak tē disa restrikcioneve tē pakos sē Ahtisaarit, komisioni pēr,zgjedhēs pēr kētē çēshtje, ishte detyruar qē ta heqē tekstin.Mē poshtē, lexoni vargjet e tekstit qē e kishte fillimisht Himni i shtetit kosovar:

“Evropa”.
O mëmëdhe i dashur, vend i trimërisë
Çerdhe e dashurisë
N’ty shqipet fluturojnë
Dhe yjet ndriçojnë
Vendi i të parëve tonë
Ti qofsh bekue për jetë e mot
O nënë e jonë
Ne të dalim zot
O mëmëdhe i dashur, vend i trimërisë
Çerdhe e dashurisë.

Leave a comment

Your email address will not be published.