Ganimete Musliu ne diten e Pavarsise te vendit shkon ne vizite tek Shtepia e Hashim Thaçit – Ja qfare shkruan Deputetja

Ganimete Musliu ne diten e Pavarsise te vendit shkon ne vizite tek Shtepia e Hashim Thaçit – Ja qfare shkruan Deputetja

Ganimete Musliu ne diten e Pavarsise te vendit shkon ne vizite tek Shtepia e Hashim Thaçit – Ja qfare shkruan Deputetja

Deputetja e PDK-së, Ganimete Musliu, ka shkuar sot në shtëpinë e fa,milj,es së Ish-presidentit Hashim Thaçi, nga ku ka p,ubli,ku,ar një f,oto me djalin e Thaçit, Endritin.Musliu ka shkruar në Facebook se te Endriti kre,nar,ia është më e madhe se mun,ges,a f,iz,ike e babait.“His,tor,ia nuk ris,hkruh,et! Për nd,er të festës më të madhe të shqiptarëve, festës së Pavarësisë së Kosovës, sot vizitova familjen e Presidentit, liderit të pr,oc,esev,e më të vë,sht,ra his,tori,ke, liderit të UÇK-së dhe theme,lue,sit të PDK-së Hashim Thaçi. Në këtë ditë të madhe, te Endriti kren,aria është më e madhe se mu,nge,sa fi,ik,e e babait. Liria ka emër, por edhe pav,arë,si gjithashtu mbanë emrin”, ka shkruar Musliu.

Leave a comment

Your email address will not be published.