Kjo qfare i kerkuan Vjosa Osmani dhe Albin Kurti Kryeminstrit Grek po fut ne “panik” Serbine

Kjo qfare i kerkuan Vjosa Osmani dhe Albin Kurti Kryeminstrit Grek po fut ne “panik” Serbine

Kjo qfare i kerkuan Vjosa Osmani dhe Albin Kurti Kryeminstrit Grek po fut ne “panik” Serbine

Presidentja Vjosa Osmani, kryeministri Albin Kurti dhe kryediplomatja Donika Gërvalla janë takuar me kryeministrin grek, Kyriakos Mitsotakis, të cilit edhe ia kërkuan njo,hj,en.Përmes një po,st,imi në Twitter, Kurti tha se Greqia është një f,akto,r shumë i rën,dës,ish,ëm për rajonin, NA,TO-n dhe BE-në, njofton Klan Kosova.“Ne nda,jmë vl,era, syn,ime dhe in,ter,esa të përb,as,hkë,ta eko,nom,ike dhe ri,thek,suam nevojën për njohjen e pavar,ësi,së së Kosovës”, ka shkruar Kurti.Takimi u bë në kuadër të Konfe,rencës së Si,guri,së në Mynih.

Leave a comment

Your email address will not be published.