Me ne fund zbulohet arsyeja pse pavaresia u shpall nga Hashim Thaçi – Ja faktet

Me ne fund zbulohet arsyeja pse pavaresia u shpall nga Hashim Thaçi – Ja faktet

Me ne fund zbulohet arsyeja pse pavaresia u shpall nga Hashim Thaçi – Ja faktet

Me ne fund zbulohet arsyeja pse pavaresia u shpall nga Hashim Thaçi – Ja faktet:“Ishte njeriu mē i fuqishēm politik”, Hajredin Kuçi tregon pse pavarē,sia u shpall nga Hashim Thaçi.Ish-zv. Krye,ministri i Kosovēs nē kohēn e shpalljes sē pavarēsisē, Hajredin Kuçi, nē emisionin Pressing tē T7, ka treguar pse ish-kryeministri i asaj kohe, Hashim Thaçi, e kishte shpall,ur pavarēsinē e Kosovēs sot 14 vjet.Kuçi listoi disa arsye pse Thaçi ishte personi i duhur pēr ta shpallur pavarē,sinē. Sipas tij, ishte kuptimi juridik, pastaj Thaçi atē botē ishte njeriu mē i fuqishēm politik dhe arsyeja e fundit pati tē bējē me mbēshtetjen qē Thaçi gēzonte nga jashtē.“Nēse themi ‘Ne pērfaqēsuesit e zgjedh,ur tē popullit tē Kosovēs’, pērfaqēsuesi mē legjitim ēshtē kryeministri i Kosovēs. Edhe me vota ka qenē mē i votuari…”, ēshtē shprehur Kuçi.“E pēr,menda momentin juridik qē ēshtē nē anēn e tij. E dyta ishte njeriu mē i fuqishēm politik. E treta ka qenē personi i mbēshtetur me fuqi politike pēr ndryshimet qē mund tē bēheshin pēr Kosovēn nē kuptimin pozitiv”, ka thēnē Kuçi.Pro,fesori gjithashtu tha se askush s’kishte legjitimitet mē shumē se Thaçi pēr ta shpallur pavarēsinē.“Nuk ka asgjē tē keqe, ai ka pasur nderin ta lexojē. Nuk ka pasur askush legji,timitet mē shumē se ai. Gjithashtu ka qenē njē person qē ēshtē identifikuar me luftēn e tij pēr liri”, ēshtē shprehur Kuçi.“Nē momentin e duhur, ky person ishte mē meri,tori”, shtoi Kuçi.

Leave a comment

Your email address will not be published.