Vehbi Kajtazi ne kete dite te Pavarsise godet rende Albin Kurtin – E papranueshme kjo qe tha Kajtazi

Vehbi Kajtazi ne kete dite te Pavarsise godet rende Albin Kurtin – E papranueshme kjo qe tha Kajtazi

Vehbi Kajtazi ne kete dite te Pavarsise godet rende Albin Kurtin – E papranueshme kjo qe tha Kajtazi

Gazetari Vehbi Kajtazi thotë se kryeministri Albin Kurti po synon që t’ua ce,no,jë lirinë të tjerëve në ditën e pav,arësi,së së Kosovës.Kajtazi përmes një ci,cër,ime në Twitter thotë se Kurti, 14 vjet më parë kur të tjerët shp,all,ën pa,varësi,në, ai i për,gj,akte rr,ugët ku,ndër kësaj pa,varësi,e.“Ne diten e pava,re,sise dhe li,ri,se, kryeministri Kurti syn,on t’ua c,en,oje li,ri,ne te tjereve. Deshira e tij per per,mbu,shje po e ben ate arr,oga,nt dhe te de,ms,hem. Kush i ka faj qe 14 vjet me pare kur te tjeret shpa,ll,en pavaresine, ai pe,rgj,akte rruget ku,nd,er kesaj pav,arës,ie”, shkroi Kajtazi.

Leave a comment

Your email address will not be published.