Kurti ndan 4000 banesa sociaIe per famiIjet ne nevoje

Kurti ndan 4000 banesa sociaIe per famiIjet ne nevoje

Kurti ndan 4000 banesa sociaIe per famiIjet ne nevoje

Kurti mori pjesë në tryezën e rrumbullakët për Programin e banimit adekuat social për Kosovë.Albin Kurti, në hapje të tryezës së rrumbullakët për Programin e banimit adekuat social për Kosovë tha se banimi social është infrastrukturë kritike për të ngritur mirëqenien dhe sigurinë e qytetarëve, për barazi sociale e për të fuqizuar e zhvilluar komunitetet. Me ç’rast ai theksoi edhe se funksioni i banimit social shkon përtej strehimit të njerëzve në nevojë, sigurimit të banimit të përballueshëm për komunitetet me të ardhura më të ulëta dhe përmirësimin e mirëqenies së tyre të përgjithshme.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPE

Leave a comment

Your email address will not be published.