Ky vend ua kthen paratë e pushimit nëse moti është i keq !!

created by Polish

Ky vend ua kthen paratë e pushimit nëse moti është i keq !!

Ky vend ua kthen paratë e pushimit nëse moti është i keq !!

Nganjëherë ndodh që shiu ti prish planet e pushuesve nëpër vende bregdetare. Sidoqoftë në Itali disa plazhe kanë menduar për turistët e tyre.Disa plazhe atje t’i kthejnë paratë nëse bie shi, dhe nuk arrinë të shijosh pushimet me diell.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Plazhi “Abbronzati o rimborsati” dhe dy plazhe tjera në Jesolo të Venedikut paraqerin principin e rikthimit të parave.Duke qenë të d ë shpë ruar në tërheqjen e turistëve ata kanë vendosur të bëjnë marrëveshje me të cilën vizitorëve u ofrohet kthimi i të hollave nëse bie shi gjatë qëndrimit të tyre. Marrëveshja vlen për secilin turist i cili do ta kalojë pushimin veror atje.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

“Mundohemi ta bëjmë Jesolon destinacion detar të popullarizuar për turistët e Italisë dhe Evropës”, theksojnë përfaqësuesit e plazheve atje.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Leave a comment

Your email address will not be published.