LAJMI FUNDIT/ Më në Fund vjen Lajmi i mirë nga Kufiri i Greqisë me Shqipërinë !!

LAJMI FUNDIT/ Më në Fund vjen Lajmi i mirë nga Kufiri i Greqisë me Shqipërinë !!

LAJMI FUNDIT/ Më në Fund vjen Lajmi i mirë nga Kufiri i Greqisë me Shqipërinë !!

Një lajm mjaft i mirë ka ardhur nga autoritetet Greke të cilët kanë bërë me dije se kufiri me Shqipërinë do të jetëi hapur nga data 28 Qershor.

Ky vendim vjen pas rekomandimit të KE-së, ku u drejtohej shteteve të BE-së që të largonin ku fizi met e udhëtimit për disa shtete, ku mes tyre ishte edhe Shqipëria. Lajmërohet që në orët në vijim të bëhen zyrtare procedurat dhe rregullat që duhen respektuar (nëse do të ketë) për të udhëtuar drejt Greqisë.

Ambasadori i BE në Tiranë, Luigi Soreca, lajmëroi sot në mesditë në rrjetet sociale: “Lajm i mrekullueshëm për qytetarët shqiptarë në fillim të sezonit turistik! Këshilli i BE-së ka rekomanduar sot zyrtarisht heqjen e ku fi zimege të përkohshme të udhëtimeve për qytetarët shqiptarë”.Siç përcaktohet në rekomandimin e Këshillit, kjo listë do të vazhdojë të rishikohet çdo dy javë dhe, sipas rastit, të azhurnohet.

Leave a comment

Your email address will not be published.