Mihrije Braha E Bindur: Ne 2022 Une Do Behem Presidente E Kosoves…

Mihrije Braha E Bindur: Ne 2022 Une Do Behem Presidente E Kosoves…

Mihrije Braha E Bindur: Ne 2022 Une Do Behem Presidente E Kosoves…

Mihrije Braha ne intervistn e saj te fundit u shpreh qe ne vitin 2022 do te behem PResidente e vendit pasi qe sipas saj vetem njerez te paditur po behen President dhe njerez te paditur po na udheheqin ne kete shtet, DO ta shihni se si do te behet Kosova sapo te behem presidente dhe kete gje e kam me gjith mend, Per te ndjekur intervisten vazhdo duke hap rejkIamen e p0shtme: DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Leave a comment

Your email address will not be published.