Njera këngëtare, tjetri politikan. Á i njihni dot keto personazhe te njohur shqiptar?

Njera këngëtare, tjetri politikan. Á i njihni dot keto personazhe te njohur shqiptar?

Njera këngëtare, tjetri politikan. Á i njihni dot keto personazhe te njohur shqiptar?

E bërë nostalgjike për fëmijërinë, ajo është kthyer duke shfletuar albumet e saj te fotografive. Ájo ditën e sotme ka ndarë tre fotografi nga vegjëlia, ku në njërën prej tyre shihet vetëm dhe në dy të tjerat në duart e mamit dhe babit.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Leave a comment

Your email address will not be published.