Sa mirë po rrin UÇK në këto male, Shikoni këtë Mrekulli !!

created by Polish

Sa mirë po rrin UÇK në këto male, Shikoni këtë Mrekulli !!

Sa mirë po rrin UÇK në këto male, Shikoni këtë Mrekulli !!

Në Malishevë më konkretisht në fshatin Ngucat nga veteranët e u shtrįsé ç lirim tare të Kosovës janë vendosur tre shkronjat e arta të UÇK-së.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Kryetari i Drenasit, Ramiz Lladrovci, me anë të një postimi në rrjetin social Facebook ka theksuar se aksioni i veteranëve të UÇK-së të fshatit Ngucat, duhet çmuar dhe vlersuar si iniciativë e mirë dhe shenjë nderimi i përjetshëm për h eronjtë, d ësh morët dhe m artirët e lirisë.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

“Kjo pamje e tri shkronjave të shenjta, UÇK, sa përkujtimore për shtigjet e lirisë tonë, janë në pikën strategjike dhe pikë referimi për të rinjtë tanë sot dhe brezat që vijnë se sa e çmuar është liria dhe sa i bukur është atdheu ynë.Nderim për veteranët e UÇK-së për këtë punë të vyer. Ju lumtë!”, ka shkuar Lladrovci.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Leave a comment

Your email address will not be published.