SKANDALOZE/ Ja sa mijera euro ka harxhuar ministri i Albin Kurtit vetem per darka dhe udhetime

SKANDALOZE/ Ja sa mijera euro ka harxhuar ministri i Albin Kurtit vetem per darka dhe udhetime

SKANDALOZE/ Ja sa mijera euro ka harxhuar ministri i Albin Kurtit vetem per darka dhe udhetime

SKANDALOZE/ Ja sa mijera euro ka harxhuar ministri i Albin Kurtit vetem per darka dhe udhetime.Xhelal Sveçla shpenzoi rreth 40 mijē euro pēr dreka, darka dhe udhētime.Ministria e Punēve tē Brendshme nē krye me Xhelal Sveçlēn ka shpenzuar rreth 40 mijē euro nga buxheti i shtetit pēr udhē,time, dreka e darka zyrtare tē kabinetit tē kēsaj ministrie gjatē vitit 2021.Ministria e Sveçlēs nē periudhēn 23 mars deri mē 31 dhjetor tē vitit 2021 ka shpenzuar 19 mijē e 563 euro pēr udhē,time jashtē vendit.Kjo shumē pērfshinē biletat e aeroplanit, akomodimin dhe mēditjen.Ndērkohē qē taksapa,guesve kosovarē shpenzimet pēr dreka dhe darka, shpenzime tē ushqimit si dhe mēditje tē bēra nga MBP-ja u kushtuan 19 mijē e 136 euro.Nē total Ministri Xhelal Sveçla dhe kabineti i tij kanē shpenzuar gjith,sej 38 mijē e 699 euro nē njē periudhē kohore prej 9 muajsh.

Leave a comment

Your email address will not be published.