Vjosa Osmanit i vjen një lajm i mirë nga Brukseli për vizat

Vjosa Osmanit i vjen një lajm i mirë nga Brukseli për vizat

Vjosa Osmanit i vjen një lajm i mirë nga Brukseli për vizat

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani ka marrë një letër nga Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula Von Der Leyen, me të cilën ajo e ka uruar për detyrën dhe ka theksuar se është shumë inkurajuese kur një grua shërben në pozitën e presidentes.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Leave a comment

Your email address will not be published.