E PABESUESHME!! E gjitha bota po flet për të,Ngritet aktakuze per Tenderin milionësh te ministrit te Ramushit,Pal Lekajt!!

E PABESUESHME!! E gjitha bota po flet për të,Ngritet aktakuze per Tenderin milionësh te ministrit te Ramushit,Pal Lekajt!!

E PABESUESHME!! E gjitha bota po flet për të,Ngritet aktakuze per Tenderin milionësh te ministrit te Ramushit,Pal Lekajt!!

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë për keqpërdorim të pozitës zyrtare ndaj ish-ministrit të Infrastrukturës, Pal Lekajt dhe dy personave të tjerë, Nebih Shatri – ish-zyrtar në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Eset Berisha, shef i kabnetit të Pal Lekajt, për ndarjen e 53 milionë eurove për konsorciumin “Bechtel &Enka”, për ndërtimin e autostradës Prishtinë – Hani i Elezit apo e njohur ndryshe si autostrada “Arbën Xhaferi”.“Prokuroria DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Speciale njofton se aktakuza kundër të pandehurve të lartcekur është ngritur për shkak të dyshimit se të pandehurit në bashkëkryerje kanë kryer veprën penale ‘Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar’”, është thënë në njoftim.Në qershor të vitit 2018, Qeveria Haradinaj kishte ndarë 53 milionë euro shtesë për “Bechtel & Enka” për autostradën e Shkupit.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Leave a comment

Your email address will not be published.