SHBA-të lëshojnë alarmin e fundit: Rusia po bëhet gati të godasë Ukrainën

SHBA-të lëshojnë alarmin e fundit: Rusia po bëhet gati të godasë Ukrainën

SHBA-të lëshojnë alarmin e fundit: Rusia po bëhet gati të godasë Ukrainën

Konflikti mes Rusisë dhe Ukrainës po vazhdon ende dhe tensionet mes këtyre dy vendeve sa vijn e rritën.
Lëvizjet e shumta të ushtarëve rus në kufi me Ukrainën, veç sa e rrisin rrezikun për fillimin e Iuftës, raportojnë mediat e huaja.

Edhe Sekretari amerikan i mbrojtjes, Lloyd Austin, beson së fillimi i Iuftës nuk është larg.

Ai beson se kjo Iuftë do fillojë pas një grumbullumi të madh ushtarak të forcave ruse.

Në një adresim që ai ka bërë, ai ka deklaruar se: “Ata janë duke u bërë gati dhe do të godasin.”.

Leave a comment

Your email address will not be published.