Situata në Ukrainë: NATO zhvendos stafin nga Kievi

Situata në Ukrainë: NATO zhvendos stafin nga Kievi

Situata në Ukrainë: NATO zhvendos stafin nga Kievi

NATO ka ndryshuar pozitën e stafit të saj në Ukrainë nga kryeqyteti i Kyiv për në perëndim të vendit, më saktë Lviv, por po ashtu edhe në Bruksel.
Për arsye të sigurisë NATO ka vendosur që ta ndryshoj vendin e stafit të saj, duke e dërguar atë në një pozitë më të sigurtë.

Brukseli dhe Lviv, janë dy vendet ku stafi i NATO-së janë rivendosur.

“Siguria e personelit tonë është parësore, për këtë arsye stafi është rivendosur në Lviv dhe Bruksel. Zyret e NATO-së do të vazhdojnë të jenë operative.”

Kështu është deklaruar zyrtari i NATO-së për Reuters, pa dhënë ndonjë detaj shtesë rreth numërit të stafit që është rivendosur.

Lviv gjendet thellë në perëndim të Ukrainës.

Leave a comment

Your email address will not be published.