Vedat Bajrami nga “Haga” solidarizohet me komandantët: Marre iu qoftë politikanëve

Vedat Bajrami nga “Haga” solidarizohet me komandantët: Marre iu qoftë politikanëve

Vedat Bajrami nga “Haga” solidarizohet me komandantët: Marre iu qoftë politikanëve

Me rastin e përvjetorit të 14-të të Pavarësisë së Kosovës, artisti kosovar, Vedat Bajrami përmes humorit, është solidarizuar me ish krerët e UÇK-së që gjenden në Hagë.

Aktori kosovar këtë humor e ka publikuar në profilin e tij në Facebook dhe është paraqitur në rolin e ish-kryeparlamentarit, Jakup Krasniqi.

Ai ka kritikuar politikanët që nuk i përmendën ish-krerët e UÇK-së që po qëndrojnë në Hagë, me rastin e festës së pavarësisë.

“Kontributi ynë ka qenë i etur për Kosovë, e me të thanë sot që nuk të përmend kush për Pavarësi të Kosovës, as mua as shokët, kjo është marrë”, u shpreh ai.

“Marre iu qoftë politikanëve, që askush nuk të përmend që je gjallë”, u shpreh ai tutje ai.

https://www.facebook.com/watch/?v=980438949542567

Leave a comment

Your email address will not be published.