VJEN LAJMI FANTASTIK NGA ITALIA: Nga sot ju nuk nevojë që…

VJEN LAJMI FANTASTIK NGA ITALIA: Nga sot ju nuk nevojë që…

VJEN LAJMI FANTASTIK NGA ITALIA: Nga sot ju nuk nevojë që…

Shteti italian kohëve të fundit ka pasur r ënie të r asteve me K0 Vįd dhe qeveria e atjeshme ka vendosur që të vendos disa l ehtë sime shtesë.Hapi i parë do të jetë lamtumira ndaj dety rim it për përdorimin e m as ka ve në ambiente jashtë, m as ë kjo e vendosur me dekretin e 13 tetorit 2020, pra 16 muaj më parë, kur Giuseppe Conte ishte ende kryeminister.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Por pika kryesore e kthesës do të jetë më 31 mars, kur gj en dja e jashtë z akon shme do të përfundojë me një l ehtë sim të të gjitha ku fizi meve të tjera, duke përfshirë lejen e gjelbër, përcjell albinfo.ch.Përpara datës 31 mars është e mundur të largohet det yri mi për të pasur leje të për f or cuar për të gjitha ato aktivitete, të cilat parashikohet të zhvillohen në natyrë, nga restorantet te stadiumet, dhe ato në të cilat duhet “baza” , dyqane, shërbime personale, bankat, zyrat postare dhe zyrat publike. Hapi i dytë, që përkon me përfundimin e g jen dj es së j ashtë zakon shme, ka të bëjë me ambientet e b rendshme, si kinematë, teatrot, muzetë, restorantet dhe mjetet lokale të transportit.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Po ashtu nga 10 marsi do të jetë e mundur për të vizituar sërish familjarët e sh tr uar në s pí t al për 45 minuta në ditë, ndërsa kapacitetet e stadiumeve dhe sallave sportive do të rriten përkatësisht në 75% dhe 60% me synimin për t’i ri hapur plotë sisht 100% para përfundimit të sezonit.Largimi i i zol im it për pozitivët as imp tom ati kë mund të vendoset para datës 31 mars, sikurse ka bërë tashmë edhe Britania e Madhe.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Leave a comment

Your email address will not be published.