Çfarë është shkronja “Z” mbi tanket ruse, amerikanët në betejë për ta zbuluar

Çfarë është shkronja “Z” mbi tanket ruse, amerikanët në betejë për ta zbuluar

Çfarë është shkronja “Z” mbi tanket ruse, amerikanët në betejë për ta zbuluar

hërbimi sekret në Ukrainë bashkë me ato të vendeve perëndimore po mundohen të kuptojnë se çfarë është shenja Z shkruar mbi automjetet ushtarake ruse.

Të dielën në kufirin e Rusisë me Ukrainë, në Shebekino janë parë 200 automjete ushtarake ruse me shenjë “Z”, të markuara mbi to.

Sipas mediave të huaja, dyshohet se shenjat janë caktuar për role specifike mes tensioneve në rritje për një pushtim të afërt.

Pamjet që tregojnë shkronjat janë të vendosura mbi tanke, armë vetëlëvizëse, kamionë me karburant dhe automjete furnizimi.

Leave a comment

Your email address will not be published.