Perderisa i madhi Hashim Thaçi zhvillonte takime me Biden – Albin Kurti e Vjosa Osmani u kthyen pa u takuar as me sekretarin Blinken dhe zv.presidenten Harris

Perderisa i madhi Hashim Thaçi zhvillonte takime me Biden – Albin Kurti e Vjosa Osmani u kthyen pa u takuar as me sekretarin Blinken dhe zv.presidenten Harris

Perderisa i madhi Hashim Thaçi zhvillonte takime me Biden – Albin Kurti e Vjosa Osmani u kthyen pa u takuar as me sekretarin Blinken dhe zv.presidenten Harris

Perderisa i madhi Hashim Thaçi zhvillonte takime me Biden – Albin Kurti e Vjosa Osmani u kthyen pa u takuar as me sekretarin Blinken dhe zv.presidenten Harris.Osmani, Kurti e Gērvalla kthehen pa shtrēngim duarsh me zv.presidenten Harris dhe sekretarin Blinken, Thaçi takohej me Bi denin.Presidentja Vjosa Osmani, kryeministri Albin Kurti dhe kryedi,plomatja Donika Gērvalla pēr tri ditē qēndruan nē Mynih tē Gjermanisē nē Konferencēn pēr Siguri.Osmani, Kurti e Gērvalla nuk ishin pjesē e agjendēs zyrtare tē kēsaj konference, shkruan Demokracia.com.Ata nuk arritēn tē si,gurojnē asnjē shtrēngim duarsh apo fotografi me zēvendēspresidenten ame ri,kane Kamala Harris apo sekretarin Antony Blinken, shkruan Demokracia.com.Madje, pre,sidentja Osmani mori pjesē edhe nē njē takim nēn nivelin e pēr,faqēsimit tē saj. Ajo e shoqēroi kryedi,plomaten Gērvalla nē takim me homologet e saj gra nga vende tē ndryshme.Ndonēse fotografitē duken kryesisht si takime nē mes pauzash, presidentja Osmani vlerēsoi se ishin tri ditē intensive nē Konferencēn e Sigurisē nē Mynih.“Sē bashku me Krye,ministrin Kurti dhe Zēvendēskryeministren Gērvalla, diskutuam nē njē numēr panelesh e tryezash dhe takuam pēr,faqēsues tē shteteve tē tjera dhe tē organizatave ndēr,kombētare. Nē tē gjitha kēto organizime si dhe takime e diskutime bilaterale, pērçuam mesazhin se Kosova ēshtē shembull i shkēlqyeshēm i kontributit pēr paqe e stabilitet nē rajon, duke kryer njēkohēsisht njē sērē reformash brenda vendit tē cilat po pēr,krahen fuqishēm nga qytetarēt por edhe nga partnerēt ndēr,kombētarē.”, ka shkruar ajo.Por, nē tē kaluarēn, kur Kosova pēr,faqēsohej nga ish-presidenti Hashim Thaçi, ai arrinte tē takohej nē kētē forum me liderēt mē tē rēndēsishēm tē botēs, qē ishin prezentē aty.

Leave a comment

Your email address will not be published.