Shkencëtarët në panik: Diçka e çuditshme po fluturon drejt Tokës dhe mund ta godasë atë!

Shkencëtarët në panik: Diçka e çuditshme po fluturon drejt Tokës dhe mund ta godasë atë!

Shkencëtarët në panik: Diçka e çuditshme po fluturon drejt Tokës dhe mund ta godasë atë!

Diçka e çuditshme po fluturon drejt nesh. Diçka e vogël dhe e ftohtë dhe jashtëzakonisht e shpejtë.
Kjo është një kometë ndëryjore – një top i lashtë i akullit, gazit dhe pluhurit, i formuar në rripat e akullt të një ylli të largët, i hedhur nga graviteti në rrugën e saj drejt nesh, shkruan ‘Washington Post’.

Për astronomët, kjo kometë është një paketë e vërtetë e vogël e të dhënave nga hapësira – një pjesë e një vendi të largët që raca njerëzore nuk do ta arrijë kurrë, çelësi i të gjitha botëve që ne nuk mund t’i vëzhgojmë drejtpërdrejt, transmeton lajmi.net.

Leave a comment

Your email address will not be published.