Ministria e mbrojtjes se Ukraines ka nje thirrje – Ja kerkesa e tyre ndaj qytetareve

Ministria e mbrojtjes se Ukraines ka nje thirrje – Ja kerkesa e tyre ndaj qytetareve

Ministria e mbrojtjes se Ukraines ka nje thirrje – Ja kerkesa e tyre ndaj qytetareve

Ministria e mbrojtjes se Ukraines ka nje thirrje – Ja kerkesa e tyre ndaj qytetareve.Ministria e mbrojtjes thirr,jes ukrainasve: Mos publikoni pamje tē lēvizjes sē ush tri,sē.Ministria ukrainase e Mbrojtjes u ka bērē thirrje qytetarēve qē mos tē publi,kojnē nē rrjetet sociale pamje tē lē,vizjes sē ush tri,sē sē tyre, shkruan Demokracia.com.Pak mē parē u raportuar pēr lēvizjen e tru,pave ukrainase drejt lindjes qē tē balla,faqohen me tru,pat ruse qē po pu,shtojnē rajonin e Donbasit – Donetskun dhe Luhanskin. /Demokracia.com/

Leave a comment

Your email address will not be published.