Ne rast se bie Kievi ja plani se si do te evakuohet presidenti ukrainas

Ne rast se bie Kievi ja plani se si do te evakuohet presidenti ukrainas

Ne rast se bie Kievi ja plani se si do te evakuohet presidenti ukrainas

Ne rast se bie Kievi ja plani se si do te evakuohet presidenti ukrainas.Bēhet gati plani pēr eva,kuimin e pre,sidentit ukrainas?Bashkē,punētorēt e J oe Bi denit dhe administrata ame,rikane diskutuan me pre,sidentin e Ukrainēs Volodymyr Zelensky planin pēr eva,kuimin e tij nga Kievi nē rast tē njē pu,shtimi rus, raportojnē mediat botērore, transmeton Demokracia.com.Detajet e planit, pēr,fshirē eva,kuimin e Zelenskit, nuk janē shpallur zyrtarisht.Zelenski ēshtē pre,sident i Ukrainēs qē nga maji 2019. Para se tē hynte nē politikē, ai ishte njē komedian qē luante pre,sidentin ukrainas nē televizion. /Demokracia.com/Bēhet gati plani pēr eva,kuimin e pre,sidentit ukrainas?Bashkē,punētorēt e J oe Bi denit dhe administrata ame,rikane diskutuan me pre,sidentin e Ukrainēs Volodymyr Zelensky planin pēr eva,kuimin e tij nga Kievi nē rast tē njē pu,shtimi rus, raportojnē mediat botērore.

Leave a comment

Your email address will not be published.