Presidenti Biden nenshkruan urdherin per Rusine – Ja kurthi qe po pergatitet

Presidenti Biden nenshkruan urdherin per Rusine – Ja kurthi qe po pergatitet

Presidenti Biden nenshkruan urdherin per Rusine – Ja kurthi qe po pergatitet

Presidenti Biden nenshkruan urdherin per Rusine – Ja kurthi qe po pergatitet.Biden e nēn,shkruan Urdhrin pēr Rusinē, thotē se po konsultohet me aleatēt pēr hapat e ardh,shēm.Presidenti ame,rikan, J oe Bi den, pēr,mes llogarisē sē tij nē Twitter ka bērē tē ditur se e ka nēn,shkruar urdhrin qē Rusia mos tē pēr,fitojē nga shkelja e tē drejtēs ndēr,kombētare, transmeton Demokracia.com.“E nēnshkrova Urdhrin Ek,zekutiv qē tē dē,nohet Rusia nga mundēsia ne pēr,fitimit tē shkel,jes sē tē drejtēs ndērkombētare. Ne jemi duke i vazhduar konsultimet me aleatēt dhe partnerēt, pēr,fshirē edhe Ukrainēs, pēr hapat e ardhshēm”, ka shkruar Bi den. /Demokracia.com

Leave a comment

Your email address will not be published.