Presidenti ukrainas ne telefon me homologun e tij amerikan – Ja fjalet e Biden cfare i tha atij

In this image made through a window, President Joe Biden talks on the phone with Ukrainian President Volodymyr Zelenskyy from the Oval Office of the White House in Washington, Thursday, Dec. 9, 2021. (AP Photo/Susan Walsh)

Presidenti ukrainas ne telefon me homologun e tij amerikan – Ja fjalet e Biden cfare i tha atij

Presidenti ukrainas ne telefon me homologun e tij amerikan – Ja fjalet e Biden cfare i tha atij

Presidenti ukrainas ne telefon me homologun e tij amerikan – Ja fjalet e Biden cfare i tha atij.Bi den telefonon homologun ukrainas: Do t’i pēr,gjigjemi Rusisē me shpejtēsi dhe vendosmēri.Bi den i premton pre,sidentit ukrainas se do tē pērgjigjet me shpejtēsi dhe me vendosmēri.Shtēpia e Bar,dhē thotē se presidenti ame,rikan J oe Bi den ka telefonuar homologun e tij ukrainas, Volodymyr Zelensky pēr tē dē,nuar vendimin e Rusisē pēr tē njohur rajonet sepa,ratiste nē lindje tē vendit.“Bi den foli me tē “pēr tē riafir,muar angazhimin e Shteteve tē Bash,kuara ndaj sovranitetit dhe integritetit terri,torial tē Ukrainēs”, thotē Shtēpia e Bar,dhē.Ai gjithashtu i tha pre,sidentit ukrainas se SHBA planifikon tē vendosē sa nksione dhe tha se do tē pēr,gjigjet “me shpejtēsi dhe vendosmēri, nē hap me aleatēt dhe partnerēt e saj”, ndaj çdo ag re,sioni tē mētejshēm nga Rusia.Shtēpia e Bar,dhē thotē gjithashtu se Biden kishte telefonata me pre,sidentin francez Emmanuel Macron dhe kancelarin gjerman Olaf Scholz pēr tē diskutuar se si tē koordinonin pēr,gjigjen e tyre.

Leave a comment

Your email address will not be published.